Буковель готель Магія Карпат

Буковель готель Магія Карпат

Відпочинок в Карпатах давно полюбився українцям та гостям за кордону, адже Карпати є одним з найбільш привабливих та цікавих місць України. Варто відзначити виняткову рекреаційну цінність та природне багатство краю: гора Говерла – найвища вершина України, найвисокогорніше в Україні озеро Бребенескул, унікальні лабіринт скелей Довбуша, Карпатський національний природний парк, залишки обсерваторії на горі Піп-Іван та ін. Відвідавши будь-яке з цих місць, переконаєшся, що Карпатські гори це унікальна природна скарбниця, яку варто пізнати.
Перлиною Карпат з впевненістю можна назвати – Буковель. Який є водночас і найбільшим гірськолижним курортом України, що вже протягом кількох років складає гідну конкуренцію “зимовій столиці” Польщі – Закопане. Відпочинок в Буковелі приваблює відпочивальників своїми можливостями та гостинністю. У 2012 році саме цей гірськолижний курорт було відзначено, як найбільш швидкозростаючий у світі. На сьогодні, Буковель це 63 гірськолижних трас різних рівнів складності, 16 витягів, 60 км трас, сноупарк, пункти прокату спорядження та відома лижна школа. Варто також відзначити, що Буковель це не просто гірськолижний курорт, де сезон триває з кінця листопада до кінця квітня, це курорт цілорічного функціонування. Влітку 2014 року Буковель порадував своїх гостей відкриттям найбільшого в Україні штучного озера з облаштованим пляжним берегом з шезлонгами, кафе та широким спектром водних розваг.
Готелі Буковелю порадують гостей курорту своєю різноманітністю та гнучкою ціновою політикою, європейським сервісом та гостинністю. На Вас очікує широкий спектр умов та послуг для бізнесу, відпочинку, спорту чи оздоровлення. На території курорту можна знайти розваги набудь-який смак та гаманець: мотузковий альпін-парк, вело-парк, кінні прогулянки, ковзанка, скалодром, екстрім-парк, пішохідні екскурсії та багато іншого. Буковель готелі запропонують широкий спектр оздоровчих програм із застосуванням найсучаснішого обладнання, унікальних мінеральних вод та досвіду кращих лікарів країни.
Для того, щоб найкраще пізнати принади відпочинку у Карпатах завітайте до готельного комплексу "Магія Карпат", що розташований в центральній частині курорту Буковель. На Вас чекає 39 номерів класу стандарт, люкс та напівлюкс, що потішати затишною атмосферою та чудовими краєвидами. Для гостей з дітьми готель "Магія Карпат" гарантує чудовий відпочинок, адже саме для Вас функціонує дитячий клуб з прекрасно обладнаною дитячою кімнатою.
Щоб задовольнити свої гурманські забаганки навіть не варто покидати меж комплексу, адже у готельному комплексі "Магія Карпат" функціонує ресторан, що спеціалізується на стравах європейської та національної кухні. Атмосфера ресторану, продумане меню та карта вин разом з високим рівнем обслуговування створить затишні, спокійні вечори, що так потрібні після активних денних розваг.

Популярні публікації